Menu

Route & Openingstijden

 

slider 2

Routebeschrijving en openingstijden van de Woonboulevard Veenendaal

 

Openingstijden

De woonboulevard is van maandag t/m zaterdag geopend en op vrijdagavond is er koopavond. Woonboulevard Veenendaal is ook geopend op de koopzondagen in Veenendaal, maar niet alle winkels op de woonboulevard zijn tijdens koopzondag geopend. 

De openingstijden van de winkels kunnen daarom afwijken van de algemene openingstijden van de Woonboulevard Veenendaal. Kijk voor de juiste openingstijden bij de winkel van uw keuze.

 

Routebeschrijving

Woonboulevard Veenendaal is uitstekend bereikbaar met de auto. Op het gehele terrein van de woonboulevard zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Op alle parkeerplaatsen kunt u gratis parkeren! Het adres van de woonboulevard is Groeneveldselaan 21-57 in Veenendaal.

 

Vanuit Utrecht-Arnhem

Vanaf de A12 neemt u afslag 23a Veenendaal. Bij de stoplichten volgt u industrieterrein ‘Het Ambacht’. Bij de 1e rotonde gaat u rechtdoor, bij de 2e rotonde gaat u rechtsaf. Na ongeveer 200 meter slaat u bij de eerste stoplichten op de kruising linksaf. U ziet vervolgens aan uw linkerhand de Woonboulevard Veenendaal. Volg op de rondweg de borden “Woonboulevard Veenendaal”.

 

Vanuit Tiel-Rotterdam

Vanaf de A15 neemt u afslag 35 Ochten/Kesteren. U rijdt vervolgens via Kesteren en Rhenen naar Veenendaal. Bij Kesteren gaat u via de rondweg (N2333) over de Rijnbrug richting Veenendaal. Na ongeveer 7 km gaat u op de rotonde rechtsaf richting Veenendaal/ industrieterrein ‘Het Ambacht’. Bij de volgende rotonde slaat u linksaf. Na ongeveer 200 meter gaat u met de bocht mee naar rechts. U ziet vervolgens aan uw rechterhand de Woonboulevard Veenendaal. Volg op de rondweg de borden “Woonboulevard Veenendaal”.