Menu

123Keukens

Brink Keukens Veenendaal

Over 123keukens

 

In 1994 startte Rob van den Brink zijn eerste keukenzaak in een klein pand in Tiel, genaamd Keukencentrum Tiel. Vervolgens is Keukencentrum Tiel uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meerdere filialen in Tiel en Veenendaal, met elk een eigen naam. In 2006 is zijn zoon, Damien van den Brink, in de zaak gaan werken. In 2014 ontstond er een behoefte aan uniformiteit en duidelijkheid richting de consument over de samenwerking tussen deze filialen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat in 2015 de naam gewijzigd is in 123keukens: een sterke naam voor een ijzersterk familiebedrijf!

De eerste medewerkers waren net zo gemotiveerd en enthousiast als Rob zelf. En diezelfde mensen werken er nog steeds. Rob bemoeit zich nog altijd intensief met de dagelijkse gang van zaken. Zo let hij als geen ander heel scherp op de kwaliteit van alles wat er binnen 123keukens gebeurt. Dit kan hij doen doordat diverse afdelingen nog steeds onder zijn directe verantwoordelijkheid vallen.

Damien van den Brink is inmiddels verantwoordelijk voor alle commerciƫle en logistieke zaken. Vader en zoon blijven zich beiden sterk maken voor de beste producten, de laagste prijzen en een uitstekende service! Zij beseffen dat ze dit niet zouden kunnen realiseren zonder de betrokkenheid en enthousiaste inzet van alle werknemers en dat 123keukens juist ook dankzij deze medewerkers het prachtige bedrijf is geworden dat het nu is.

123keukens is pas tevreden als u 100% tevreden bent!

 

Groeneveldselaan 47A

3903 AX  Veenendaal

Telefoon: 088-2012300

Website: www.123keukens.nl

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.