Menu

Karwei

sfeerfoto karwei interieur

KARWEI Veenendaal de trendsetter onder de bouwmarkten

 

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland. Het bedrijf heeft alles in huis voor de moderne doe-het-zelver en wil ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn eigen huis mooi te maken.

KARWEI verkoopt alles om uw woning en tuin te verfraaien. Van kliklaminaat, verf, behang en kant-en-klaar gordijnen tot lampen, meubelen en woonaccessoires. KARWEI Veenendaal volgt alle trends op het gebied van wonen en deelt deze ontwikkelingen graag met u in de KARWEI winkel. De moderne bouwmarkt heeft een actueel en uitgebreid decoratief assortiment. Daarnaast kunt u voor de echt bouwklussen ook bij KARWEI in Veenendaal terecht.

KARWEI Veenendaal heeft deskundig en ervaren personeel die u graag vrijblijvend adviseren en voorzien van informatie. U vindt er ook leuke ideeën en tips voor in en om uw huis. Daarnaast kunt u in de winkel terecht voor wooninspiratie om uw huis compleet in te richten en nog mooier te maken. Kom gerust eens langs bij KARWEI Veenendaal op de Woonboulevard van Veenendaal, de medewerkers staan voor u klaar.

 

Groeneveldselaan 33

3902 HA Veenendaal

Telefoon: 0318- 617057

Website: www.karwei.nl